יערית

רשת שנסגרה ביג בייבי

שלום, רכשתי כיסא אוכל לילדי, החזרתי אותו וקיבלתי זיכוי על סך 420 ₪. שאלתי אם יש תוקף לזיכוי, אמרו לי שלא. לאחר תקופה הגבתי לחנות מסויימת ברשת ופתאום ראיתי שהחנות סגורה. התקשרתי למס' שהופיע בזיכוי ובדקתי באינטרנט והבנתי שנסגרה הרשת. מה ניתן לעשות עם הזיכוי, אם בכלל? לתשובתך אודה, יערית

עו"ד רענן בשן

שלום יערית ותודה על פנייתך. ניתן לפנות לחברה במכתב דרישה, אשר יישלח בדואר רשום לכתובתה הרשומה באתר רשם החברות וזאת כצעד לפני הגשת תביעה קטנה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות