מירב אורים

האם לסלקום מותר לגבות כסף בשם חברת תוכן כאשר לא ביקשו ממני אישור

הילד שיחק בטלפון, קיבל הודעה לשים את המילה ״ זכה״ ואז יזכה בהרבה כסף .עשה זאת ואז הופיעו לו שאלות בטלפון .לא היתה אזהרה שהמשחק הזה עולה כסף כניראה היתה הודעה על תשלום באותיות מאד קטנות ובשפה שלא הבין . כך החברה טוענת. סלקום מבקשים על כך 1000 שקל בשם החברה שמיר מערכות. לא קיבלתי שום אזהרה על גביית סכום כלשהו בצורה ברורה. לא מבינה למה הטלפון לא היה חסום לשרותי התוכן כי אני לא ביקשתי לפתוח אותו. מבקשת התייחסות . האם יש עילה לתביעה, או להשלים עם הגנבה. תודה מירב

עו"ד רענן בשן

שלום מירב ותודה על פנייתך. ישנן תקנות מפורשות לפיהן במכירת מכשירים סלולרים ברירת המחדל הינה כי המכשיר חסום לשירותי תוכן וספקים חיצוניים ולצורך פתיחת המכשיר לאלו נדרשת חתימה מפורשת על בקשה לפתיחתם. על הרשת הסלולרית הראיה להוכיח כי אכן ביקשת פתיחת שירות זה, אחרת עליה לבטל את החיובים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות