רזיאל

ביטול טיסה

בוקר אור שהיתי בחופשה באילת מיום שני עד אתמול 30.5,קבענו טיסת חזור בחברת ארקיע לשעה 16:45,בשעה 17:00 הודיעו לנו שבשל תקלה המטוס חזר על עקבותיו וכל הנוסעים שהיו אמורים להמריא מתבקשים לעלות על 5 אוטובוסים שיוצאים לתל אביב.. יש לציין שלדחות את הטיסה למאוחר יותר לא היה אפשרי כי הכל היה מלא,לא היה עם מי לדבר וגם כשהיה לא היו פתרונות,נאלצנו לבטל את הטיסה ולקבוע בחברת ישראייר 4 שעות מאוחר יותר.. נשארנו בנמל התעופה ללא מעש מה גם שהטיסה של ישראייר איחרה להגיע ולנמל התעופה בן גוריון הגענו ב22:30 בלילה הרכבת שימאה הכי סמוך לשעה הזו היא ב00:55,והגענו לבית ב1:45 בלילה. יש לציין שבשעה אחד בלילה אני אמור לצאת לעבודה ופשוט לא הלכתי בגלל המצב שנוצר.. פשוט נהרסה לנו החופשה! האם יש בידיי עילה לתבוע את החברה על מחיר החופשה או פיצוי? תודה רבה

ג'יין

שלום , אני עובדת בתכנית טלויזיה חדשה שעוסקת בתביעות קטנות, אשמח לשוחח איתך. לפרטים נוספים כנס ל - https://www.facebook.com/pages/%D7%94%D7%93%D7%99%D7%99%D7%9F/507915195989661?notif_t=page_invite_accepted ג'ייין

עו"ד רענן בשן

שלום רזיאל ותודה על פנייתך. ישנה עילה לתבוע את החברה בהתאם לסעיף 6- טיסה שבוטלה לחוק שירותי תעופה (פיצוי וסיוע בשל ביטול טיסה או שינוי בתנאיה), התשע"ב–2012.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות