ראול

לחשן בתביעות קטנות

שלום, תבעתי חברה בתביעות קטנות. השופט אפשר לנתבעת לשבת עם מתמחה לעריכת דין ממשרד ענק שהכתיב לה תשובות ללא הרף. במהלך המשפט הייתה הפסקה בת חצי שעה שבה הנתבעת התייעצה עם עורך דין שבא איתה. למותר להגיד שתביעתי נדחתה, ושילמתי הוצאות גבוהות. התלוננתי גם לפני בית המשפט וגם לפני נציב הציבור לתלונות נגד שופטים וביקשתי את ביטול המשפט. נעניתי (באותו נוסח) כי "המתמחה לא ממש ייצג את הנתבעת." האם יש עוד משהו שאני יכול לעשות כדי לבטל את המשפט?

קול האמת

זה תופעה ידועה! צריךלחשוב אם בכלל להגיש תביעה קטנה בעיקר שמבינים את השיטה! תלמד מזה מערכת המשפט זה לא אמת וצדק זה משחק רולטה! המקום היחיד שמנסה לעזור לאנשים זה בית דין רבני בנושאים נוהלים כמו צואות ירושות וכו לא נישואין ןגירושין!

עו"ד רענן בשן

ראול שלום ותודה על פנייתך. ההליך הנכון הוא הגשת בקשת רשות ערעור לבית המשפט המחוזי. יש צורך לציין מועד קבלת פסק הדין על מנת לבדוק אם טרם חלף המועד להגשת הבקשה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות