אלי

כיריים מקולקלים ועלות טכנאי

שלום רב. קנינו כיריים שעלו 300 שקל. בנוסף שילמנו לטכנאי של חברת גז (זו שמספקת את הבלונים) 150 שקל על ההרכבה, לאחר שהיבואן והחנות הסבירו שאינן מספקות טכנאי כי אסור להן להרכיב בלונים על פי החוק - מאחר והן אינן חברות גז מורשות. לאחר כמה ימים של שימוש שמתי לב שאחת היציאות של הגז מקולקלת. התקשרתי לחנות שהפנתה אותי ליצרן. היצרן הסכים להחליף את הכיריים, אך לא לשאת בעלות הפירוק וההרכבה (בערך 150 שקל על הפירוק ועוד 150 על הרכבה חוזרת = עלות הכיריים ואף יותר). האם אני צריך לספוג את הנזק הכספי הזה של עלות הטכנאי שנוצר משום שהחברה סיפקה לי מוצר שלמיטב הבנתי הוא פגום עוד מהניילונים? ( לפי מה שידוע לי, הסיכוי שכיריים שנחשבות מוצר עמיד יתקלקלו בתוך שבוע שבו כמעט לא השתמשו בהן הוא אפסי). מה אפשר לעשות ?? תודה!

עו"ד רענן בשן

שלום אלי ותודה על פנייתך. העלויות הנוספות בהן נאלצת לשאת הינן תוצר ישיר של אספקת כיריים פגומות ולפיכך ישנה עילת תביעה כנגד החברה. בהצלחה. עו"ד רענן בשן ושות'.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות