גילי

הזנחת טיפול בתיק על ידי עוד

שילמתי לעוד מראש לבקשתו 8.5 אלף לכתיבת ערור כבר עברו שלושה שבועות מעט קיבל כל כספו וכל המסמכים בתיק. אך העוד מזניח את הטיפול ולא טורח לכתוב את הערור. לפני שבאתי אליו אמר שאין זמן וחייב להתחיל אבל פתאום יש לו את כל הזמן שבעולם והוא מורח אותי. לא עונה לטלפון לא להודעות גם את הוריי מורח כל פעם מבטיח שישלח ולא כתב בכלל מכתב. אני לא אפנה לעוד אחר שיכתוב כי אין לי כבר כסף ולמה אנע צריכה להענש אני רוצה שהעוד יכתוב או יחזיר לי את כספי זאת הפרת חוזה רק שהוא שם עלי פס ולא עונה לי... מדובר בעוד ראיתי שיש לו תעודות .. פשוט ראה נערה צעירה במצוקה והחליט לקחת תיק שהוא לא מאמיו בו או שאין לו זמן. ולנסות לייאש אותי עד שאני יבקש להפסיק ייצוג ןאז לפי חוזנ לא אקבל החזר. לפי החוזה שלו אקבל אחזר רק אם הוא יבקש להפסיק ייצוג. אשמח לעזרה מה ניתן לעשות כדי שהוא יכתוב את הערור או יחזיר לי את הכסף. תודה

עו"ד חזי כהן

גילי שלום, מתיאור המקרה בהחלט עולה עילת תביעה בכדי להמליץ אם להגיש כתב תביעה כדאי לפנות באופן אישי לייעוץ ראשוני ללא התחייבות. בברכה, עו"ד חזי כהן 03-6348818 כרטיס ביקור דיגיטלי: tvihaktana-card.ezland.co.il

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות