עומר

מוצר שהוזמן ולא הגיע בתווך ימי העסקים כפי שהובטח

שלום, הזמנתי סלון דרך האינטרנט ושם רשום שזה בין 20-30ימי עסקים עד שהמוצר מגיע לאחר 30 ימי עסקים התקשרתי לאותה החברה שמסרו כי הם לא יודעים למה רשום 20-30 וכי יש טעות , מסרו כי מדובר עד 45 ימי עסקים שהמוצר אמור להגיע לאחר 45 יום האלה שוב התקשרתי ומסרו לי כי ניסו לתפוס אותי מספר רב של פעמים ולא היה מענה **לציין כי השארנו 2 מספרי טלפון ואף אחד מאיתנו לא קיבל שיחה ** בכל אופן כרגע אנחנו עומדים על פרק זמן של 52 ימי עסקים שכבר התקשרתי ואמרו לי שנציג יחזור אליי לתיאום מה אפשר לעשות אם זה ? והאם יש פה עילה לתביעה ? אשמח מאוד אם תשיב לשאלתי

עו"ד חזי כהן

עומר שלום, מתיאור המקרה בהחלט עולה עילת תביעה בכדי להמליץ אם להגיש כתב תביעה כדאי לפנות באופן אישי לייעוץ ראשוני ללא התחייבות. בברכה, עו"ד חזי כהן 03-6348818 כרטיס ביקור דיגיטלי: tvihaktana-card.ezland.co.il

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות