הדס

חוזה שלא נשמר בארכיון החברה שאיתה הוא נחתם

שלום חזי. לפני 5 שנים חתמתי על חוזה על מנת להתחיל קורס לימודים. כיום אני צריכה את החוזה למטרות משפטיות. חיפשתי אותו אצלי וכשלא מצאתי פניתי אל החברה שאיתה חתמתי את החוזה בזמנו והם התחמקו ממני ובסופו של דבר טענו שבגלל שעברו 5 שנים הם לא שמרו את החוזה ולא יכולים לתת לי אותו או להעביר לי אותו במייל. האם יש בכך משום הפרת חוק שהם לא שומרים את החוזה בארכיון שלהם ובכך לא מאפשרים לי לבדוק מהם זכויותיי? בעיקר בהנתן שלא עברו 7 שנים אלא רק 5 שנים. אשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה

עו"ד חזי כהן

הדס שלום, אני לא מכיר חובה של חברה לשמור על חוזה. להבא אני ממליץ תמיד לשמור אצלך העתק של כל חוזה או מסמך משפטי בברכה, עו"ד חזי כהן tvihaktana-card.ezland.co.il

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות