בוריס

תביעה על הנזק מקילקול המוצר

הי , אבא שלי קנה הליכון חשמלי בwallashops לפני 3 שנים, לאחר שנה אצלנו הריצפה שלו נשברה , אז החליפו אותה אך כעת הרצפה נשברה עוד הפעם אך הפעם רגל שלי שקעה בתוך הרצפה וקבלתי נקע , האם אני אמור לתבוע את wallashops או שאת הספק ? המון תודה מראש

עו"ד רענן בשן

שלום בוריס ותודה על פנייתך. בהגשת תביעה מסוג זה חלה עליך הוכחת הקשר הסיבתי בין הרכישה לבין הנזק ומהפרטים שציינת נראה כי יחול קושי בהרמת נטל ההוכחה. כן יש לבחון את איכות אריחי הריצוף ועבודת הרצף המהווה התערבות של גורם נוסף בין התקופות שתיארת. בהצלחה. עו"ד רענן בשן ושות'.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות