עידן

הוספת חברת ביטוח רכב כנתבעת בתיק תביעות קטנות

שלום, לאחרונה נהג פגע ברכבי בזמן שחניתי בצד הדרך. חברת הביטוח של הנהג סירבה לשלם את הזנק בטענה כי המבוטח שלה אינו אשם בתאונה לאחר שמסר גרסה שקרית. אני הגשתי תביעה קטנה בה תבעתי את הנהג והצגתי את כל טיעוני. השופט החליט כי יש לצרף לתביעה את חברת הביטוח בתור נתבעת מס 2. שאלתי: האם אני חיב להסכים לכך ? הרי כל ההיגיון שבתביעות קטנות הוא ההזדמנות של אדם מן השורה להתמודד באופן הוגן מול אדם מן השורה, ולא מול עו"ד ממולח של חברת ביטוח שיש לו יתרון מובהק על פניו ?

עו"ד חזי כהן

עידן שלום לבית המשפט יש סמכות לעשות זאת וזאת מהעובדה הפשוטה שבלאו הכי חברת הביטוח תהיה אחראית לכל נזק של המבוטח שלה. בברכה, עו"ד חזי כהן 03-6348818 כרטיס ביקור דיגיטלי: tvihaktana-card.ezland.co.il

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות