צ. חזקיהו

תביעה נגד ועד בית

שלום רב, התפרץ בביתנו מספר פעמים קו ראשי של הביוהב, כתוצאה מזריקת סחבות לאסלות שבדירות מעלינו. הבית הפך להיות ג'ורה אחת גדולה, זה לא נעים בכלל. ועד הבנין שאינו משלם מיסי ועד בתמורה, לא טיפל בי , בטענה שזה לא מעניין אותו ואין לו זמן", נאלצתי לטפל בענין לבד, להפסיד ימי עבודה וכו', שלא לדבר על עוגמת הנפש. האם אני יכול לתבוע אותו על התעמרות ? הפקרה ? איך מה ולמה ? בתודה חזקיהו אשמח שהתשובה תגיע למייל שלי כפי שציינתי לעיל.

ג'יין

שלום , אני עובדת בתכנית טלויזיה חדשה שעוסקת בתביעות קטנות, אשמח לשוחח איתך. לפרטים נוספים כנס ל - https://www.facebook.com/pages/%D7%94%D7%93%D7%99%D7%99%D7%9F/507915195989661?notif_t=page_invite_accepted ג'ייין

עו"ד רענן בשן

שלום צ.חזקיהו ותודה על פנייתך. לא ברור מפנייתך האם אי תשלום מיסי ועד בית הינם אי תשלום לאגודת הדיור? ככל ונציגות הבית המשותף דאגה להצטרפותכם לאגודת הדיור ניתן לפנות אליהם בבקשה לפנות לדיירים שמתגוררים בדירות שמעליך. במקרה ולא, הנך רשאי להגיש נגדם תביעה אישית ולדרוש החזר יחסי בגין נזקיך. בהצלחה. עו"ד רענן בשן ושות'.

נתי

גם אצלנו קרה אותו מקרה הגגשתי תביעה קטנה לפני כחודש . היום קיבלתי את כתב ההגנה מצד הנתבע שהוא גזבר בוועד הבית . לטענתו הייתי צריך לפנות דרך המפקחת על הבתים המשותפים ולא דרך בית משפט לתביעות קטנות. האם בכל זאת אוכל לבקש שהתביעה תתקיים בבית משפט לתביעות קטנות או שסביר שהשופטת לא תקיים דיון ? האם היו תקדימים בנוגע למחקרים כאלו ? תודה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות