יוסף דוידוב

איבוד כבודה ממקסיקו סיטי לקנקון

טסתי באירו מקסיקו לקנקון. המזוודה אבדה ולא היה לאישתי בגדים בכלל במשך כמעט יומיים עד שהם שלחו את המזוודה. דיברנו איתם והם הבטיחו לפצות ב100 דולר על זה. שלחתי להם פירטי אשראי ות.ז והם לא שלחו כלום. עברה בדיוק שנה ועדיין אני שולח להם מיילים והם אומרים שיחזרו אלי אבל לא קורה כלום

עו"ד חזי כהן

יוסף שלום במקרה המתואר בהחלט מדובר במחדל אולם לרוב יש בעיה במצבים כאלה עם סמכות שיפוט בישראל משום שמדובר בחברות זרות. בכדי לבדוק את סיכויי התביעה והאפשרויות העומדות בפניך מומלץ לפנות לייעוץ פרטני ללא התחייבות. בברכה, עו"ד חזי כהן 03-6348818/054-9405677 כרטיס ביקור דיגיטלי: tvihaktana-card.ezland.co.il

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות