שי שיינברג

טיסה לחול ללא קבלת כבודה ביעד

שלום רב. טסנו לפני 4 חודשים ללונדון ע"י חברת WIZZ AIR לאחר הנחיתה ביעד המבוקש התברר שהמזוודות לא הוטסו יחד עימנו ( וכן לעוד כ 30 נוסעים נוספים) למשך כל השהות בחול ( כ 5 ימים) חברת התעופה לא סיפקה את הכבודה. לבקשתנו להחזרים כספיים על ההוצאות שהיו לנו עקב הטעות שלהם - נענו בכך שהם מוכנים לפצות בסכום מזערי של 350 יורו ( אפילו לא ברור אם מדובר על פיצוי לנוסע בודד או זוג) האם ניתן לתבוע ? ההוצאות שלנו היו מעל 1500 יורו מבלי לציין את עוגמת הנפש שלנו. בברכה, שי שיינברג 0548116155

עו"ד חזי כהן

נטליה שלום במקרה המתואר בהחלט מדובר בהפרת הבטחה. בכדי לבדוק את סיכויי התביעה והאפשרויות העומדות בפניך מומלץ לפנות לייעוץ פרטני ללא התחייבות. בברכה, עו"ד חזי כהן 03-6348818/054-9405677 כרטיס ביקור דיגיטלי: tvihaktana-card.ezland.co.il

עו"ד חזי כהן

שי שלום במקרה המתואר בהחלט מדובר בהפרת הבטחה. בכדי לבדוק את סיכויי התביעה והאפשרויות העומדות בפניך מומלץ לפנות לייעוץ פרטני ללא התחייבות. בברכה, עו"ד חזי כהן 03-6348818/054-9405677 כרטיס ביקור דיגיטלי: tvihaktana-card.ezland.co.il

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות