מראם מסרי

איך תובעים אגד בתביעה קטנה, או שתובעים את הנהג? בעצם תובעים אגד בע"מ? לא מוצאת מספר תאגיד כדי לרשום בטופס תביעות קטנות

אי העלאת כלבה לנסיעה למרות שהיא עונה על דרישות תקנות משרד התעבורה+ תקיפה מילולית של הנהג- גרימת עוגמת נפש חזקה מאוד

עו"ד חזי כהן

מראם שלום במקרה המתואר בהחלט מדובר במקרה שניתן לתבוע בו. בכדי לבדוק את סיכויי התביעה והאפשרויות העומדות בפניך מומלץ לפנות לייעוץ פרטני ללא התחייבות. בברכה, עו"ד חזי כהן 03-6348818/054-9405677 כרטיס ביקור דיגיטלי: tvihaktana-card.ezland.co.il

עו"ד חזי כהן

מראם שלום במקרה המתואר בהחלט מדובר במקרה שניתן לתבוע בו. בכדי לבדוק את סיכויי התביעה והאפשרויות העומדות בפניך מומלץ לפנות לייעוץ פרטני ללא התחייבות. בברכה, עו"ד חזי כהן 03-6348818/054-9405677 כרטיס ביקור דיגיטלי: tvihaktana-card.ezland.co.il

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות