רעות שלב

שעות אספקה האם קיים חוק כזה? האם החברה יכולה להחליט על שעה חד צדדית גם כאשר הלקוח טוען שהשעות לא נוחות לו?

הזמנתי ארון מחברה ממש מוכרת כשהגיע זמן האספקה לאחר חודש המתנה , החברה קבעה שעה לאספקה 07:00-9:00 לטענתם אין שעה אחרת וגם לא תהיה ,ניסיתי להסביר להם שאני עובדת ושאני מוכנה לחכות שישבצו לי אספקה לשעות הצהריים או יום שישי. הם לא מוכנים . מה ניתן לעשות?

עו"ד חזי כהן

רעות שלום במקרה המתואר רצוי לבדוק מה קובע הסכם ההתקשרות. במידה וין מענה בהסכם לסוגיא הנושא פתוח לפרשנות, לטעמי לא סביר לכפות אדם לקבל אך ורק בין 07:00-09:00. בכדי לבדוק את סיכויי התביעה והאפשרויות העומדות בפניך מומלץ לפנות לייעוץ פרטני ללא התחייבות. בברכה, עו"ד חזי כהן 03-6348818/054-9405677 כרטיס ביקור דיגיטלי: tvihaktana-card.ezland.co.il

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות