טליה

הודעות ספאם מ"mobile"

היי, שולחים לי מלא סמס ספאם לקחת הלוואה. אין אפשרות לחסימה או להסרה. יש מס טלפון שאם מחייגים התקליט אומר להשאיר פרטים. ממש לא מעוניינת להשאיר פרטים שם. האם אני יכולה לתבוע?

ז

גם אני מקבל את ההודעות הללו מ-mobile. מבירור, המספר של השולח בפועל הוא 053-6257077. איך ניתן להתקדם מפה?

טליה

התקשרת? צריך לדעת כתובת ומי אלה

איתן

היי, גם לי לא מפסיקים לשלוח מה ניתן לעשות בנידון? איך ניתן לתבוע אותם או להשיג את הפרטים שלהם?

עילאי

אני חסמתי את mobile בדרך די מוזרה, אבל זה עובד. אני התקשרתי לmobile(תנתקו לפני שזה מתחבר, כי אין לי מושג מה יכול לקרות!) הזה וזה הראה לי מספר 5 ספרתי(!) . במקרה שלי המספר היה 62453. הוספתי את המספר לאנשי קשר וחסמתי אותו. עכשיו כל הספאם הזה נחסם.

עילאי

תגובה להודעות ספאם מmobile

פיטר

יש לי אותו בעיה , מישהו יודיע מה לעשות ? מישהו יודיע איך לחסוך את זה?

דבורה

ספאם

דבורה

גם לי, אותו העיניין. 11הודעות שלהם :/

דבורה

גם לי, אותו העיניין. 11הודעות שלהם :/

סברינה

הודעות ספאם מ"mobile" אני גם מקבלת הודעות על הלוואה, אין אפשרות לחסימה או הסרה, היום קיבלתי 3 הודעות.

גיא

גם אני עם אותה בעיה של הmobile האלה צריך למצוא איך לתבוע אותם תביעת ענק

ענת

היי , מצטרפת לכולם . יש לי באזור ה20 הודעות מהם ... אשמח שנחבור כולם ביחד . אנא עדכנו מה עושים :)

נועה

היי סברינה, גם אני מקבלת מהם הודעות , התקשרתי למס חזרה ואני מחכה שיחזרו אלי כדי לדלות קצת פרטים. האם יש התפתחות אצלך בנוגע לפרטים? אני רוצה לתבוע אותם גם

מרינה

את אותה הבעיה של נועה, הודעות מחברת ההלוואות. הייתי רוצה ליצור קשר עם נועה, תוכלו בבקשה להעביר לה את הפרטים שלי?

אביטל

שלום לכם, יש לי בדיוק את אותה הבעיה, הלוואה של 20 אלף ש"ח ומספרי טלפון שונים בכל הודעה מבלי אפשרות להסרה. אשמח לקבל את הפרטים של שולח ההודעה ברגע שחוזרים אלייך..אליכם. אני גם אנסה ליצור קשר ולהוציא מידע. רב תודות.

שריף חמדאן

אני מתמודד עם אותה הבעיה - יש לי יותר מ - 20 מסרונים כאלה. אני עורך דין עצמאי ויש לי משרד - נתקלתי בתלונות שלך ואחרות בהמשך מאחר ואני מנסה לחפש מידע אודות החברה. אני בוודאות אגיש נגדם תביעה בשמי, אם את או אחרים/ות מעוניינים/ות אשמח שנתאגד להגשת תביעה ביחד. 0542003445 פלא. עורך דין שריף חמדאן

הודיה

אותה הבעיה כמו של כולם כאן

דניאלה

מעונינת לתבוע אותם גם ,כל בני המשפחה כולל ילדים מקבלים מהם הודעות . האם משהו הצליח להשיג את הפרטים שלהם??

איל

ספאם 14 הודעות מ mobile

לורי

אני סובלת מאותה הבעיה ומעוניינת להצטרף אליכ/ן בתביעה במקרה וכזו תוגש, בבקשה עדכנו!!

שריף חמדאן

פרסום ספאם MOBILE

ישראל כהן ארזי

הודעות ספאם מחברת mobile אין אפשרות לחסום או הסרה

עו"ד חזי כהן

טליה שלום במקרה המתואר בהחלט מדובר במקרה שניתן לתבוע בו אולם בכדי שיתאפשר לך לתבוע את חייבת להשיג את פרטי החברה או האדם שמבצע את הודעות הספאם. בכדי לבדוק את סיכויי התביעה והאפשרויות העומדות בפניך מומלץ לפנות לייעוץ פרטני ללא התחייבות. בברכה, עו"ד חזי כהן 03-6348818/054-9405677 כרטיס ביקור דיגיטלי: tvihaktana-card.ezland.co.il

דנה בראשי

היי, גם אני מקבלת הודעת מחברת mobile איך אפשר לדעת מי החברה השולחת?

מיתר

אתה מפרסם את עצמך ואז אומר שאתם לא מתעסיקם עם הספרם!!!

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות