דניאל רוני

האם מותר להעתיק טייץ של נייק עם 2-3 שינויים בטייץ?

ברצוני לייבא כמה דגמי טייץ, שניים מהם דומים מאוד לנייק מלבד שאני מוסיף כיס צדדי, ולוגו שונה מאחור. הטייץ שלהם בלי שום קשר כמעט זהה לחברות שונות כמו Lululemon ועוד כל מיני חברות שקיימות היום בחו"ל השאלה שלי היא מה החוק שאומר אם זו העתקה או לא? הכל בסופו של דבר נראה דומה\זהה, אז השאלה שלי במידה ואני משנה את הלוגו, ומוסיף כיס, האם זה עדיין נקרא העתקה? תודה מראש!

עו"ד חזי כהן

דניאל שלום לא מדובר בנושא הקשור לתביעה קטנה. במידה וברצונך לקבל תשובה נכונה ומדוייקת אני ממליץ לך לפנות לייעוץ עם עורך דין שעוסק בסימני מסחר. בברכה, עו"ד חזי כהן 03-6348818/054-9405677 כרטיס ביקור דיגיטלי: tvihaktana-card.ezland.co.il

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות