פאדיה

חברת החשמל-התנחלות אישיות ושימוש בפרטים אישיים ללא ידיעה.

אמא שלי חלתה בסרטן במרץ 2017 והיא נפטרה ביולי 2017. פתאום אחרי מותה התחלנו לקבל מכתבים מאת חברת החשמל כחשבוניות לתשלום. למרות שניסינו לבצע העברת בעלות משמו של אבא אליה בעת המחלה כדי לקבל ההנחה לחולי סרטן בתשלום החשמל אך לא התאפשר עקב חוב. המכתבים מגיעים על שמה של אמא שלי אך הכתובת הרשומה היא אחרת(לא הכתובת שלנו). יש פה מישהו שקודם כל 1.גנב מידע אישי ופרטי ללא ידיעה ו2.הרשה לעצמו להשתמש במידע הזה ולהתנחל באישיות אחרת. 3. נטו עבירה פלילית. 4. רמאות על המדינה ועל חברת החשמל. 5. זיוף כסף. 6. פגיעה בחוק הגנת הפרטיות והתחקות. 6. עוגמת נפש. אשמח לקבל התייעצות בעניין. אני רוצה לתבוע את מי שהתנחל באישיותה לאמא שלי ולחקור את העניין למרות שהיא נפטרה אך זה חשוב מאוד בשבילי. השאלות: 1.איך אפשר לקבל ההקלטה מחברת החשמל בעת התחברותם למנוי עם שמה לאמא? 2. מה הוא העונש שאמור לקבל הנאשם מטעם בית המשפט? 3. מה הם הפיצויים עקב תביעה כזאת? בבקשה עזרה ותשובה - כי זה חשוב חשוב חשוב בשבילי.

עו"ד חזי כהן

פאדיה שלום, במקרה המתואר בהחלט מדובר במקרה שניתן לתבוע בו. בכדי לבדוק את סיכויי התביעה והאפשרויות העומדות בפניך מומלץ לפנות לייעוץ פרטני ללא התחייבות. בברכה, עו"ד חזי כהן 03-6348818/054-9405677 כרטיס ביקור דיגיטלי: tvihaktana-card.ezland.co.il

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות