מירים

אי עצירת אוטובוסים בישוב בת עין מפאת תקיפה שאירעה שם לאחד הנהגים

אני גר בבת עין ולאחרונה האוטובוסים הפסיקו לעבור בישוב מפאת תקיפה שאירעה שם עכשיו השאלה שלי האם ניתן לתבוע את החברה ואם כן מה הסכום שניתן לתבוע

עו"ד חזי כהן

מירים שלום מדובר במקרה שאינו חד משמעי. בכדי לבדוק את סיכויי התביעה והאפשרויות העומדות בפניך מומלץ לפנות לייעוץ פרטני ללא התחייבות. בברכה, עו"ד חזי כהן 03-6348818/054-9405677 כרטיס ביקור דיגיטלי: tvihaktana-card.ezland.co.il

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות