סלבה

ספאם בטלפון ע"י "רובוט"

הקלטתי עכשיו שיחה שאני מקבל כל הזמן כבר כמה חודשים .. מתקשרים אלי מחסוי יש מוזיקת רקע ואז אומרים "יש לך בעיה אם צאקים דחויים "..בלה בלה בלה .. נמעס לי כבר מזה ! בחיים לא נתתי אישור לקבל ספאם מהם! וגם לא השארתי להם פרטים! אין לי מושג איך הגיעו אלי! אני רוצה לתבועה אותם בתביעות קטנות לפחות, מה אלי לעשות?

עו"ד רענן בשן

שלום סלבה ותודה על פנייתך. "חוק הספאם" מאפשר קבלת דבר פרסומת אף אם לא התקבלה הסכמת הנמען, בהתקיים כל אלה: (1) הנמען מסר את פרטיו למפרסם במהלך רכישה של מוצר או שירות, או במהלך משא ומתן לרכישה כאמור, והמפרסם הודיע לו כי הפרטים שמסר ישמשו לצורך משלוח דבר פרסומת מטעמו, באחת הדרכים האמורות בסעיף קטן (ב); (2) המפרסם נתן לנמען הזדמנות להודיע לו כי הוא מסרב לקבל דברי פרסומת כאמור, דרך כלל או מסוג מסוים, והנמען לא עשה כן; (3) דבר הפרסומת מתייחס למוצר או לשירות מסוג דומה למוצר או לשירות האמורים בפסקה (1). ככל ואלו לא מתקיימים ופנייתך להפסקת שיגור הפרסומת לא תכובד, באפשרותך להגיש תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות