אובדן כבודה עקב אי העלאת ציוד על טיסת ג'ט איירווייז מהעיר לה בצפון הודו, לדלהי.חברת התעופה הודתה בכך שהציוד לא הועלה לטיסה והתחייבה להטיסו לנתב"ג.
אני מעוניין לתבוע את חברת התעופה בגין הפרת התחייבות בדבר הטסת ציוד \כבודה שלי באחריותה מהעיר לה בצפון הודו לדלהי ומשם לאמסטרדם ובטיסת אל על לנתב"ג.הציוד מעולם לא הגיע, חלפו 8 ימים מאז שהציוד עוכב בנמל תעופה לה והחברה הודתה בכך ועל סמך זאת התחייבה להטיסו ביום המחרת-28.7 לדלהי ואילך לנתב"ג.מדובר על חברת ג'ט איירווייז ההודית.מדובר לא רק על הציוד עצמו, כי אם על עגמת נפש, נאלצתי לרכוש מוצרים שחסרו לי ,הייתי מדריך טיול מאורגן בהודו ואשר העיכוב עקב הטיפול באי הגעת הציוד לדלהי, גרם לעיכוב הקבטצה ולפגיעה באיכוטת יום הטיול עקב העדרותי בגין הטיפול מול ג'ט איירווייז בדלהי.אני מדגיש כי ג'ט איירווייז ידעו לאורך כל הדרך והודו ואף נשלח טופס מיוחד ללה, כי הציוד לא עלה.מדובר על צ'ימידן שחור עם ציוד אישי ותיק עזרה ראשונה של חברת הטיולים.ג'ט איירווייז התחייבו להטיס את התיק והדבר לא בוצע והם לא מספקים כל מידע אודותיו ומתנערים מאחריות.האירוע התרחש כאמור ב27.7,התיק עוכב בלה ,החברה מיודעת ויידעה אותי, היה אמור להגיע לנתב"ג ביום א' 29.7.התאריך כעת -4.8.18-אין כל מידע אודות הציוד.