משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתביעות קטנותאי עמידה בזמני תיקון מכשיר
חזרה לפורום

אי עמידה בזמני תיקון מכשיר

יהו
יהונתן כהן

יש ברשותי מכשיר שזמן האחריות שלו עבר. יש אופציה עדיין לשלוח את המכשיר למעבדה של היבואן הרשמי שממנו נקנה המכשיר בשביל הצעת מחיר ותיקון המכשיר. המכשיר נשלח למעבדה ע״י אחת החנויות שהיבואן עובד איתן ונאמר שעד 14 ימי עסקים המכשיר יתוקן ויחזור לחנות ממנה שלחתי את המכשיר לתיקון. לאחר 14 ימי עסקים התקשרתי לחנות על מנת לברר מה מצב המכשיר, ונאמר לי שהמעבדה המרכזית פשטה רגל, וכל המכשירים עדיין שם, ושעלי לדבר עם היבואן ישירות כדי להבין איך אני מקבל את המכשיר חזרה. דיברתי מאז עם היבואן עוד מספר פעמים, הבאתי להם את המספר הסידורי של המכשיר שזה מה שנדרש ממני לעשות כל פעם מחדש בזמן שדיברנו, אבל כל שיחה איתם הסתכמה בכך שלקחו ממני: שם, מספר טלפון, מספר סידורי ואמרו שיעבירו את זה הלאה לטיפול. לא קיבלתי שום תשובה עדיין ועבר כבר כמעט חודש. לא נעשה שום צעד מצד היבואן על מנת למשוך את המכשירים שנתקעו במעבדה, לא יצרו איתי שום קשר ברגע שהמעבדה נסגרה, ולא נראה כאילו הם תכננו לעשות צעדים על מנת להחזיר לי את המכשיר במידה ואני לא הייתי מתקשר לברר מה קורה עם זה. נוסיף על זה שאני חייל (מפקד) בצהל, ומאחר ואני לא יכול להתנהל בלי טלפון, הייתי חייב לקנות מכשיר יד שניה שיענה על הצרכים שלי כי לא סופק מכשיר חלופי על ידם. אשמח לדעת מה ניתן לעשות בנידון, והאם יש סיכוי לקבל פיצויים על עוגמת הנפש, בנוסף כמובן לקבלת המכשיר שלי (מתוקן או לא מתוקן)