אברימלה

פיצול תביעות קטנות

שלום. חבר שלי לשעבר חייב לי כ- 71,000 ש"ח מאז 2007. האם אני יכול להגיש תביעה לבית-משפט לתביעות קטנות על התקופה שבין 2007 ל-2010 על-סך 33,000 ש"ח ולאחר שאזכה בה אגיש תביעה נוספת על יתר התקופה (2011 עד 2013 ו- 33,000 ש"ח). תודה על תשובתכם, אברימלה

עו"ד רענן בשן

שלום אברימלה ותודה על פנייתך. עולה מפנייתך כי מדובר בעילת תביעה אחת אשר הצמיחה לך סעד כספי יחיד המסתכם בסך 71,000 ש"ח. אם תוגש תביעה לבית המשפט לתביעות קטנות בסך 33,000 ש"ח לצורך התאמה לסמכות ביהמ"ש זה, יהיה ניתן לראות בכך כאילו ויתרת על יתרת הכספים ולא יורשה לך לאחר מכן להגיש תביעה בשל החלק של הסעד עליו ויתרת. בהצלחה, עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות