משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתביעות קטנותתביעה נגד חברת האשראי
חזרה לפורום

תביעה נגד חברת האשראי

יול
יוליה

ברשותי כרטיס ישרכארט עם מסגרת 23 אלף שקלים. לפני כחצי שנה בעקבות מצב כלכלי לא משהו הגבלתי את החיוב החודשי ל1000 שקלים בחודש כמובן שלא כל המסגרת הייתה תפוסה. הכל היה בסדר היה יורד ה1000 שקל מהחשבון וכמובן שזה היה מתפנה מהמסגרת. באיזשהו שלב התחלתי לשים לב שיורד לי כסף אבל המסגרת לא מתפנה. באותם חודשים הייתי בשמירת הריון ועברתי לידה ולא בידיוק היה לי ראש לזה. לפני כחודשיים החלטתי להפטר מהכרטיס אשראי גזרתי אותו וזרקתי לפח . והתכוונתי פשוט לחכות עד שאני אסיים לשלם מה שבחובתי , אך אני שמה לב שהכסף יורד אבל המסגרת לא מתפנה. ייתרה מכך, שבוע שעבר עקבתי אחרי המסגרת שהייתה פנויה בכמאה ומשהו שקלים מה שממש הפתיע אותי הרי הכרטיס לא בשימוש ואתמול כשנכנסתי נוכחתי לדעת שאני בחריגה של 500 שח מבלי שביצעתי שום עסקה. התקשרתי לחברת האשראי ששם העבירו אותי מנציג לנציג ואף אחד לא באמת עונה לי איך זה הגיוני שאני משלמת כסף כל חודש אך החוב נשאר אותו חוב והמסגרת לא מתפנה ואף מכניסה אותי לחריגה. כשביקשתי לדעת על מה החריגה כי הכרטיס בכלל לא בשימוש הנציכה טענה שאין באפשרותה לראות חודש אחורה. כשביקשתי שישלחו לי פירוט על מה בעצם חוסם לי את המסגרת כי אני רוצה לשמוע הסבר הגיוני הנציגה אמרה שתשלח פירוט למייל ולא שלחה. מעבירים אותי מנציג לנציג ומסבנים אותי ואף אחד לא יודע להגיד לי איך אני משלמת כסף כל חודש ונממאת בחריגה למרות שהם גם רואים שהכרטיס לא בשימוש בכלל. והכסף שלי נזרק לפח כל חןדש. ברצוני לדעת אם יש לי מה לעשות בהיבט המשפטי?