יוני

חברת תקשורת(מחלקה משפטית)

קיבלתי מכתב לפני שבועיים בדרישה להסדיר חוב של 45 ש"ח תוך 14 יום לפני נקיטת הליכים משפטיים.התחברתי לחברה לפני שנתיים וסוכם על תעריף קבוע,בתום השנה הראשונה שמתי לב לאחר כמה חודשים שאני משלם יותר ממה שסוכם וביקשתי להתנתק,בתגובה הציעו לי 3 חודשים חינם+הבטיחו שהדבר לא יחזור שנית-לפני חודשיים שוב שמתי לב שהתעריף שונה מבלי לידע אותי אז התנתקתי מהם וביקשתי מחברת האשראי החזר על הסכום העודף שנלקח ממני.הם טובעים את הסכום שהוחזר לי ע"י חברת האשראי(העסקה הייתה בבירור בחברת האשראי והסתיימה לטובתי)דיברתי עם המחלקה המשפטית והם אמרו לי שהחיוב תקין לגמרי ושהטיפול הועבר לעו"ד וכדאי לי לשלם אחרת אצטרך לשלם ריבית,הצמדה ושכר טרחת עו"ד.זה ממש חוצפה...אשמח לקבל ייעוץ(מעולם לא הייתי בבית משפט ואין לי מושג)מה כדאי לי לעשות-האם לשלם ולהגיש תלונה למשרד התקשורת?מה הפרוצדורה בבית המשפט?אני אצטרך לשלם שכר טרחת עו"ד+ריבית והצמדה באיזה סכום מדובר?תודה!

עו"ד רענן בשן

שלום יוני ותודה על פנייתך. כפי שעולה מפנייתך, מדובר על הסכם קצוב לשנה. בתום אותה השנה נדרש אישור מפורש של הלקוח לחידוש ההסכם לתקופה נוספת ו/או לחיוב תעריף גבוה מזה שהוסכם עליו בשנה הראשונה. כך שחוק הגנת הצרכן עומד לצידך. בהצלחה, עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות