ציון

תקיפת כלב

שלום שמי ציון . יש לי שאלה הבת שלי בת 15 בשנת 2011 נובמבר היא טיילה אם חברה בראשון לציון בשכונה מסוימת ראתה כלב אם בעל הכלב שהלך איתו אם חגורה ללא מחסום הבעל הכלב אמר לה שהכלב לא עושה כלום היא יכוטלה ללטף אותו שאך שהיא לטפה אתה הכלב התנפל הכלב על הבת שלי עשה לה שריתות בפנים ושריתה בבטן מאז בפנים עבר לה השריטות אבל בבטן יש צלקת של 3 סנטימטר בערך הילדה מפחדת מאז מכלבים גדולים הוא היה זאב גדול השאלה האם אני יכול לתבוע אותו ממנו וכמה עולה לי הסיפור על הוצאות משפט .נ.ב. האם כדאי ללכת תביעות קטנות או או משפט על תביעות גדולות ,בתודה ציון

ג'יין

שלום , אני עובדת בתכנית טלויזיה חדשה שעוסקת בתביעות קטנות, אשמח לשוחח איתך. לפרטים נוספים כנס ל - https://www.facebook.com/pages/%D7%94%D7%93%D7%99%D7%99%D7%9F/507915195989661?notif_t=page_invite_accepted ג'ייין

עו"ד רענן בשן

שלום ציון ותודה על פניתך. פנייתך מתאימה לפורום נזיקין ולא לפורום תביעות קטנות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות