מיכאל ראובן

אי אספקת מוצר בזמן שנקבע

שלום רב, 1) בהזמנה שקניתי (2 ספות) כתוב: "זמן האספקה למוצר 4 שבועות (נספרים ימי עבודה בלבד" - האם מדובר ב-28 ימי עסקים כפי שהחברה טוענת? 2) באותיות הקטנות כתוב: "איחור של 14 יום ממועד האספקה הרשום לעיל לא יהווה עילה לביטול הזמנה זו" - האם מדובר בימי עסקים למרות שלא מצויין? 3) ההזמה לא סופקה עד היום (נעשתה ב- 19.04.2013, ולטענת החנות הם רצו לספק ואני לא הסכמתי - כמובן שזה לא קרה. רק אני התקשרתי כל מספר ימים לברר מה קורה עם המוצר. היום הם אמרו שאני יכול לקבל את המוצר אבל אני לא מעוניין. האם יש עילה לתביעה? תודה מיכאל

עו"ד רענן בשן

שלום ראובן ותודה על פנייתך. לעניין הגדרת ימים כימי עסקים, בחוק הגדרת הצרכן אין הגדרה מפורשת אך נעשה שימוש בימי עסקים. בגין איחור באספקה עיין בסעיף 31א לחוק הגנת הצרכן בעניין פיצויים לדוגמה, לפיו בית המשפט רשאי לפסוק, פיצויים שאינם תלויים בנזק בסך עד 10,000 ש"ח. בהצלחה, עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות