בילי

טיפול פסיכולוגי כושל

שלום, לקחתי את בני לטיפול פסיכולוגי בשל בעיה ממנה סובל. המטפלת היתה מאוד לא מקצועית ופעמיים כשהגענו כמו שתאמנו, היא לא היתה שם, שכחה את הפגישה. היו עוד דברים לא מקצועיים שעשתה כמו לשלוח לי מידע רגיש בנוגע למטרות הטיפול לווצאפ ובני קרא את ההודעה הזו, נתנה לבני לאכול בטיפול משהו שמחמיר לו את הבעיה בגינה פנינו אליה ועוד. הודענו לה על רצוננו לסיים את הטיפול והיא כתבה לנו מכתב ארוך כדי לשכנע אותנו להמשיך את הטיפול בו היא כותבת "כשלתי בתפקיד הבסיסי ביותר שלי והוא מתן מסגרת טיפולית... מה שהביא אתכם, וזה מובן לגמרי, לרצות לסיים את הטיפול". המחיר שאנחנו נשלם על כך הוא גבוה מאוד, מעבר לכסף ששילמנו לה, לא נוכל נצליח לשכנע את בננו לנסות טיפול חדש ולכן אנו דוחים טיפול בבעיה שמפריעה לו מאוד בחודשים ארוכים, עד שישכח בתקוה את החוויה המאכזבת הזאת. ביקשתי ממנה לפחות את כספי בחזרה אך היא סרבה. האם יש עילה לתביעה כשאשת מקצוע מודה שהיא כשלה?

עו"ד אסף פלג

התשובה לשאלה הזו מורכבת מהמון משתנים. לא ברור אם הייתה רשלנות, למשל , ויש עוד נקודות לא ברורות לגמרי. רצוי לפנות להתייעצות. באופן כללי הליכים נגד פסיכולוגים נחשבים מורכבים יחסית. בברכה, עו"ד אסף פלג - תביעות קטנות ומשפט אזרחי

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות