עוז

קניית כלב

שלום רב רכשתי כלב ב-2000 ש"ח ב-15-6 מאדם פרטי. הסיבה שרכשתי את הכלב כיוון שנאמר לי מפורשות שהכלב גזעי מסוג בורדר קולי ולחברה שלי, שזה הכלב הראשון בחייה, יהיה קל להסתדר איתו. נתתי למוכר שיק דחוי ל-11-7 והוא החתים אותי על חוזה ביננו שאני רוכש ממנו את הכלב מבלי לתת לי עותק של החוזה(אמר שישלח לי אותו) לצערי, אחרי שבוע גיליתי בפנקס החיסונים שהכלב מעורב. אחרי שבועיים הגיע אליי מאלף וטען שהכלב לא רק שאינו גזעי אלא גם אין בו שום אזכור לבורדר קולי, למחרת הגיעה אליי הוטרינרית שגם טענה שהכלב מעורב. ובעל הכלב הקודם היה נראה לה חשוד (בגלל פעולות שביצע שקשורות בכלב) וגם עבר על החוק כיוון שלא ביצע את החיסונים הנדרשים (כלבת עד גיל חצי שנה ועוד) יצרתי קשר עם המוכר והצעתי פשרה, תשלום עבור כלב מעורב(כמקובל סל אימוץ+סכום כלשהוא 700 ש"ח סך הכל) אך הוא עדיין ניסה לשכנע אותי שמדובר בכלב גזעי למרות כל ההוכחות שיש ברשותי. אני מפחד לבטל את השיק כי אני יודע שהוא יכול להפעיל הוצל"פ ומדובר בסחבת ובטרטור. במהלך שלושת השבועות התברר לי כי מדובר באדם שקרן ורמאי שגם כנראה מסובך עם החוק(הוא בעל חברה וברשם החברות הוא מופיע כבעל חוב ועובר חוק). הסיפור הוא קצת יותר מורכב, לכן קיצרתי בפרטים , ויש לי עוד מספר הוכחות לצדקתי. כמו כן אני מעוניין לתבוע אותו בתביעות קטנות אך אין לי את מספר ת.ז שלו והוא לא מוכן להעביר לי את החוזה שעליו חתמנו. מה עליי לעשות? תודה מראש

ג'יין

שלום , אני עובדת בתכנית טלויזיה חדשה שעוסקת בתביעות קטנות, אשמח לשוחח איתך. לפרטים נוספים כנס ל - https://www.facebook.com/pages/%D7%94%D7%93%D7%99%D7%99%D7%9F/507915195989661?notif_t=page_invite_accepted ג'ייין

עו"ד רענן בשן

שלום עוז ותודה על פנייתך. במקרה שהנך מתאר, יש באפשרותך לפנות לשירותי חקירות על מנת שיערכו עבורך איתור פרטים של אותו הנתבע. בנוסף, בכתב התביעה כדאי שתבקש מבית המשפט ליתן כנגדו צו להגשת החוזה. בהצלחה, עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות