משה וידל

תביעה בבית דין לתביעות קטנות

אני עומד להגיש תביעה בבית דין לתביעות קטנות נגד חברה בע"מ ונגד מנכ"ל החברה מנכ"ל החברה התחייב לספק הזמנה והצהיר כי היא קיימת במלאיכתנאי להזמנה . בנוסף שיכנע באמצעות מצג שווא לשלם את מלוא תמורת ההזמנה מראש כנגד צ'ק בטחון של החברה. בדיעבד התברר כי לחברה יש חשבון מוגבל והצ'ק שווה כקליפת השום .בפועל ההזמנה לא סופקה והכסף ששולם תמורתה לא הוחזר . לחברה אין כל נכסים וחשבונה ריק . על כן אני רוצה לתבוע את המנכ"ל בנוסף לחרה מאחר ונהג בי לא בתום לב בהציגו מצג שווא .שאלתי היא : את מי לרשום כנתבע מס' 1 בטופס התביעה ?

עו"ד אסף פלג

על מנת להשיב ברמה המהותית באיזו פעולה משפטית לנקוט ו/או כלפי מי לפעול כצד, רצוי לפנות להתייעצות עם עו"ד מוסמך. בברכה, עו"ד אסף פלג

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות