ערן

האם ניתן לתבוע על קניית דג נוי שמת באותו יום

רכשתי מאדם דג נוי במחיר 130 שקל הדג נרכש ב4 בצהריים כבר בשעה 11 בלילה באותו יום מצאתי את הדג מת כשכל הדגים האחרים חיים יש חמצן באקווריום והתנאים תקינים יכול להיות שאותו אדם שמכר לי כנראה מכר לי דג חולה שלא הבחנתי בכך פניתי לאותו אדם בבקשה לקבל את כספי חזרה או דג אחר אותו אדם אמר לי שהוא לא חייב לי כלום וגידף אותי האם ניתן לתבוע את אותו אדם? אשמח לעזרה בתודה ערן

עו"ד אסף פלג

מהתיאור הכללי הסבירות כאן, על פיו, לא נשמעת לי גבוהה - אבל אין מניעה מהתייעצות ובדיקה לעומק של המקרה. אסף פלג עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות