אביב

תביעת נזקים

נגרמו לי נזק מקצר שנבע מחברת הוט בנוסף לעומת נפש האם אני יכול לתבוע בתביעות קטנות?

עו"ד רענן בשן

שלום אביב ותודה על פנייתך. בבית המשפט לתביעות קטנות, ניתן להגיש תביעה כנגד חברה כל עוד סכום התביעה אינו עולה על סך של 33,200 ש"ח.

אביב

האם אני צריך להביא את בעלי המקצוע שעבדו לשיקום הנזקים או רק חשבונית מס ותצלומים

עו"ד רענן בשן

לצורך הגשת כתב התביעה הנך יכול להסתפק בצירוף חוות דעתו של איש המקצוע והוכחה על תשלום עבור שירותיו. עם קביעת מועד הדיון, יש באפשרותך/באפשרות החברה הנתבעת לבקש מבית המשפט לזמנו להעיד, אך לצורך המלצתי בעניין זה והאם הדבר באמת דרוש, עליך להיוועץ בעו"ד ולפרט את פרטי הנזק כדבעי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות