ליאורה

הגדלת סך חוב בת"ק

שלום. הגשתי ב1.13 תביעה בת"ק על חוב של שוכרים שלא שילמו לי שכר דירה. קיבלתי פסק דין באפריל על 12000 שח' שכמובן לא שולמו לי ואני בתהליכי הוצל"פ (שגם הם לא ממש ברורים לי). מאז, הם המשיכו לגור בדירתי ופינו רק בצו של בית משפט ב6.13. קרן החוב כבר מגיעה ל20000 שח'. האם אני צריכה להגיש תביעה חדשה ולנסוע לבית-המשפט (שלא נמצא בעיר מגורי), להגיש ולשלם שוב אגרה או מספיק לשלוח פקס עם בקשה להגדלת החוב? תודה, ליאורה.

עו"ד רענן בשן

שלום ליאורה ותודה על פנייתך. על מנת ליתן לך מענה מקצועי יש לעיין בפסק הדין שניתן לך אשר בגינו פתחת הליכי הוצאה לפועל. בכל אופן, לגבי תביעה חדשה ישנה אפשרות מקוצרת שאינה דרך הגשת תביעה קטנה. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

עו"ד רענן בשן

שלום ליאורה ותודה על פנייתך. יש קושי להשיב לך מבלי לראות מהו נוסח פסק הדין ומהם הסעדים שנדרשו בכתב תביעתך. בהצלחה, עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות