אלעד

החזרת מוצרים

קניתי כלים חד פעמיים בסך 112 ש"ח. למחרת התחרטתי ובקשתי לבטל את העסקה, המוכר נתן לי זיכוי ולא החזיר את כספי בטענה שאומנם סך הרכישה הוא 112 ש"ח אך אין בקנייה מוצר שערכו לבד עולה על 50 ש"ח. האם זה נכון? כלומר, האם כוונת החוק היא שכל מוצר יעלה 50 ש"ח בכדי שהמוכר יצטרך להחזיר את הכסף או שמדובר על שווי כל הקנייה? תודה מראש, אלעד

עו"ד רענן בשן

שלום אלעד ותודה על פנייתך. שאלתך עוסקת בפרשנות התקנה ולמיטב ידיעתי הדבר טרם נפסק בביהמ"ש לכאן או לכן. "טובין" הוגדרו בתקנות הגנת הצרכן (ביטול עיסקה) , התשע"א-2010 כ– "טובין שהמחיר ששולם בעדם עולה על 50 שקלים חדשים". בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות