מיכל

החזר כספי

שלום, בן זוגי היה בכללית סמייל, שם הדיקו לו גשר (כתר) שנפל. את הגשר לא עשה אצלם אלא רק הדביק אצלם. שעות ספורות לאחר מכן נפל הגשר. מאחר והדבקה חוזרת מצריכה שישוב לשם במיוחד וזה מרוחק ממקום מגורינו הוא מעוניין בהחזר כספי. מה גם שאת ההדבקה הראשונה לא עשו כמו שצריך.... את ההדבקה יעשה במקום אחר. האם המרפאה מחוייבת להחזיר את הכסף? תודה מיכל

ג'יין

שלום , אני עובדת בתכנית טלויזיה חדשה שעוסקת בתביעות קטנות, אשמח לשוחח איתך. לפרטים נוספים כנס ל - https://www.facebook.com/pages/%D7%94%D7%93%D7%99%D7%99%D7%9F/507915195989661?notif_t=page_invite_accepted ג'ייין

עו"ד רענן בשן

שלום מיכל ותודה על פנייתך. החוק מסדיר שירותי רפואה מתמשכים ומפנייתך עולה כי מדובר בטיפול חד פעמי. כן יובהר כי תקנות הגנת הצרכן בדבר החזר כספי אינן חלות כשמדובר על מוצר שהותאם אישית ללקוח. אך מתוכן פנייתך עולה כי אכן לא קיבלתם תמורה לכספכם ויש מקום לפנות למרפאה בדרישה. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות