יוסי

נזק לרכב בהתקנת רדיו

אשתי ניגשה לחנות שמתקינה רדיו ברכבים וביקשה התקנת רדיו חדש במקום הישן ב 500 ₪. שעה לאחר ההרכבה המזגן הפסיק לעבוד. אשתי ניגשה למוסך ומילאו לה גז ב300 ₪. כעבור יממה שוב המזגן הפסיק לעבוד. כאשר הרכב נכנס למוסך המורשה התברר שנעשה נזק רציני בהתקנת הרדיו, חור במאייד ובצינורות של המזגן. עלות התיקון והעבודה 9500 ₪. יש גם קבלות ודו"ח שמאי. בעל החנות מתנער מהאחריות. האם יש עילה להגיש תלונה במשטרה ולפנות לתביעות קטנות +עוגמת נפש (נסענו מספר ימים ללא מיזוג עד שניתן היה להגיע למוסך המורשה).

עו"ד רענן בשן

שלום יוסי ותודה על פנייתך. כפי שעולה מתיאור המקרה אכן ישנה עילה לתביעה בבית המשפט לתביעות קטנות. יש לתמוך את טענותיך ואת סכומי התביעה במסמכים רלוונטיים כגון בדיקת המוסך המורשה, קבלות וחשבוניות וכיו"ב. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות