תמרה

אבחון שגוי ומאוחר בהיריון בשבוע 32

ראשית אני מתנצלת אם הפנייה תהיה מבולבלת אני עדיין נסערת... אני בשבוע 32 להריון והרופא המטפל זיהה מום בעובר וזאת לאחר שעברתי את כל הבדיקות איך זה יכול להיות? האם אני יכולה לתבוע את הרופא שביצע לי את הסקירה? האם אפשר להיפגש בדחיפות?

עו"ד צחי גרוסמן

תמרה, שלום. הצטערתי לשמוע על גילוי המום בשבוע מתקדם, בו כבר עברת תהליכים רגשיים מורכבים. יחד עם זאת, תמיד חשוב לזכור שעדיף לגלות מומים שקיימים אצל העובר תוך כדי היריון- ולא אחריו. לא ברור לי מפנייתך באיזה מום מדובר ולא ברור אילו בדיקות בוצעו לך (אני מבין שבוצעה סקירת מערכות, אולם עלי להבין איזו סקירה בוצעה ועל ידי מי). דומני שלפנייך גם החלטות קשות בנוגע להמשך/הפסקת ההיריון. את מוזמנת ליצור קשר עם משרדי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית בקופות ובתי חולים