זהבית

טיפול לקוי של יישור שיניים

שלום, לפני שנתיים סיימתי טיפול של יישור שיניים דרך קופת החולים שלי. עד לפני חצי שנה הייתי מרוצה מהתוצאה אבל בחודשים האחרונים נראה שיש תזוזה של השיניים והמראה של השיניים הוא לא כמו שהיה וזה מפריע לי מאוד. אני מרגישה נורא מודעת לאיך שאני נראית וזה מפריע לי מאוד. אומרים שהשיניים זזות עם הזמן אבל לא ברמה כזאת. מדובר בעבודה כנראה לא מספיק טובה של הרופא. האם יש לי עילה לתביעה על רשלנות?

עו"ד צחי גרוסמן

זהבית, שלום. המצב שאת מתארת אינו נובע, בהכרח, מליקוי בתהליך יישור השיניים. כדי להבין את הסיבה לכשל בטיפול (אם מדובר כלל בכשל, שכן תזוזת שיניים יכולה, בהחלט, להגרם באופן טבעי)יש צורך בקבלת תיק הטיפולים המלא הנוגע ליישור השיניים והעברתו למומחה רפואי מתאים. קחי בחשבון שקבלת חוות דעת רפואית בתחום הרשלנות הרפואית כרוכה בהוצאה כספית ותמיד יש לשקול את הפרופורציה בין הנזק לבין עלויות ההליך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית בקופות ובתי חולים