דוד

הרופא לא עדכן אותי על התופעות שארגיש בנטילת משככי כאבים חזקים

רופא נתן לי מרשם למשככי כאבים חזקים מאוד. לא הכין אותי לכך שאני ארגיש עייפות נוראית ושלא מומלץ לנהוג אחרי שבולעים את הכדור. הרוקחת בבית מרקחת אמרה שזה כדור חזק אבל לא הבנתי כמה. לקחתי 2 כדורים ביום לפי הוראת הרופא ולא הצלחתי לעבוד כמו שצריך פניתי לרופאת משפחה שלא הבינה למה הרופא נתן לי את הכדורים האלה שכן יש משככי כאבים קלים יותר שההשפעה שלהם לא חזקה כמו של זה. במשך 4 ימים לא הצלחתי לעבוד ולתפקד באופן תקין. האם יש רשלנות והרופא צריך לשלם לי על ימי עבודה שאיבדתי?

עו"ד צחי גרוסמן

דוד, שלום. אין ספק שעל הרופא היה ליידע אותך בנוגע לתופעות הלוואי של התרופה ובנוגע לאפשרויות חלופיות של טיפול. יחד עם זאת, דומה שאין היגיון כלכלי בהגשת תביעת רשלנות רפואית בגין ארבעה ימי עבודה. תביעות רשלנות רפואית הן יקרות וכרוכות בהוצאות משמעותיות על חוות דעת רפואיות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית בקופות ובתי חולים