סיגל

חתך נשאר פתוח לאחר שהמקום שהודבק לא מיועד להדבקה

בני בן ה-5 נחתך באגודל חתך עמוק, הרופא שטיפל בו הדביק עם דבק מיוחד שמדביק רקמות וחבש,התבקשנו להסיר את התחבושות לאחר 4-5 ימים, כשנגשנו להסיר מסתבר שהחתך נשאר פתוח לגמרי ושהאזור הספציפי הזה לא מיועד להדבקה אלא לתפרים. מאחר וכבר עברו למעלה מ24 שעות לא ניתן לתפור.... בני נשאר עם אצבע פתוחה וסובל מכאבי תופת. האם יש כאן עילה לתביעה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אהוד כליף

סיגל שלום, על פי הידוע דבקים רפואיים שונים מתאימים לחתכים שונים (בעיקר ניתוחיים) ויש סיכוי שבאמצעות חוות דעת יוכח שהטיפול הראשוני בקופת חולים או בבית חולים היה רשלני. יחד עם זאת, הכדאיות שבהגשת תביעה תביעה ברשלנות רפואית נגזרת מגובה הנזק. מפנייתך לא ניתן לדעת אם הפצע החלים או שיתכן שיחלים בעתיד (ואנו תקווה שכך), ואז כדאיות התביעה תהיה נמוכה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית בקופות ובתי חולים