לימור

החלקתי באולם קולנוע ונפגעתי בברך

שלשום הלכתי לקולנוע ומכיוון שאיחרתי קצת לסרט באולם האורות היו כבר כבויים ובקושי ראיתי משהו. לא שמתי לב והחלקתי על משהו שהיה מרוח על הרצפה מההחלקה נפגעתי קצת בברך ועיקמתי קצת הרגל. האם בית הקלנוע צריך לפצות על זה?

עו"ד עבד אלרחמן עאסי

לימור שלום, בית הקולנוע אחראי על שלומם של הבאים בשעריו וקיימות עליו חובות כלפי מבקריו כגון ניקיון רצפת הקולנוע והסרת מכשולים היכולים לגרום להחלקה ולפגיעה כפי שתיארת. לאור האמור נראה כי יש מקום להתייעץ עם עו"ד המתמחה בתחום ולפנות לבית הקולנוע בעניין. החלמה מהירה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפילות ופגיעות בשטח ציבורי