אביעד

החלקה בקניון - את מי תובעים?

בשבת האחרונה הלכנו כל המשפחה לבאולינג בקניון. לאחר סיום הבילוי המשותף החלקתי באחת הקומות והשתטחתי על הרצפה. נשברו לי 2 שיניים ונקעתי קרסול רגל ימין. שאלותיי ממנהל הפורום הנכבד: 1. את מי תובעים? 2. מה סדר גודל של פיצויים בסוג כזה של תאונה? 3. בד"כ כמה זמן לוקח לקבל את הפיצוי המוסכם? תודה מראש אביעד

item.Author מנהל הפורום עו"ד חוסאם מארון

היי אביעד, לצורך מתן תשובה יש לבחון מספר דברים: 1. ראשית, ממה נבעה ההחלקה? האם היה כתם שמן/מים על הרצפה או שמא מדובר במפגע אחר? כדי להטיל רשלנות על הקניון יש להוכיח שהיה באותה עת מפגע שגרם להחלקה. 2. הגוף שיש לתבוע אותו במקרה שלך הוא בעל המקרקעין/המחזיק בהן, דהיינו הקניון עצמו. 3. כדי לענות על שאלת הנזק, צריך לראות את המסמכים הרפואיים, וזאת כדי לקבוע אם נותרה נכות בעקבות התאונה או לא. מכאן, ולאחר בחינת הנזק אפשר להעריך את סכום הפיצוי. 4. תביעה כזו (ככל שיש מקום לנהל אותה) אורכת מספר חודשים כתלות בנזק ובקושי להוכיח את הרשלנות של הקניון. בברכה, עו"ד מארון מנהל הפורום

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפילות ופגיעות בשטח ציבורי