אושי

ניקיון בחדר מדרגות בבניין

יום שישי האחרון בזמן שהמנקה של הבניין ניקתה את חדר המדרגות אני ירדתי למטה מהדירה שלי ובגלל שהרצפה הייתה כל כך רטובה ומחליקה עפתי במדרגות למטה. חטפתי מכה בעצם הזנב ובגב. עד עכשיו אני סובל מכאבים ויש לי סימנים מהנפילה והמכות. האם כדאי לי להגיש תביעה נגד ועד הבניין?

עו"ד עבד אלרחמן עאסי

אושי שלום, נציגות הבית המשותף ( או ועד הבניין כפי שרשמת) היא הגורם האחראי על ניהול הבניין ותחזוקתו. יחד עם זאת יש לבדוק אם תחזוקת הבניין וניקיונו מנוהלים על ידי חברה חיצונית ( קיימות חברות רבות המספקות שירותי ניהול ותחזוקה לבניינים משותפים) וכן יש לבדוק אם עובדת הניקיון הינה עובדת של חברת ניקיון או שמא עובדת עצמאית. לבירור שאלות אלה יש לפנות לנציגות הבניין. בכל הנוגע לשאלת האחריות והרשלנות יש לבדוק את הנסיבות לאשורן, לברר אם הוצבו שלטי אזהרה המתריעים מפני סכנת החלקה וכו'.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפילות ופגיעות בשטח ציבורי