נורית

החלקתי ושברתי את היד במלתחות של הבריכה

החלקתי במלתחות של הבריכה ושברתי את היד אני מגובסת ל שלושה שבועות הקרובים לפחות האם מגיע לי לקבל פיצוי כספי מהנהלת הבריכה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד חוסאם מארון

נורית שלום, לצורך מתן תשובה מקצועית נדרשים יותר פרטים על סיבות הנפילה וההחלקה שלך. כעיקרון, לא כל החלקה ונפילה במקום ציבורי מקנה פיצוי, ונדרשת לכך, כתנאי הכרחי, רשלנות שגרמה לתאונה. הרשלנות יכולה להיות בדמות מפגע (גם רצפה רטובה יכולה להיות במקרים מסוימים מפגע) או מחדל שגרם לנפילה (העדר אמצעים למניעת החלקה וכו'). כאמור, לצורך מתן תשובה מקיפה אצטרך להביו יותר את נסיבות הנפילה והיכן בדיוק היא התרחשה. בברכה, עו"ד מארון

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפילות ופגיעות בשטח ציבורי