עודד

החלקה על רצפה רטובה אחרי הגשם

שלום אבי אשר הינו נכה החליק על מרצפות רטובות מלאחר שירד גשם כתוצאה מהחלקה הוא נפל וקיבל מכה חזקגה בראש אושפז וכיום סובל מכאבי ראש עזים האם יש לו קייס לתביעה כנגד העירייה תודה

עו"ד ארז גרייבסקי

עודד שלום רב, מהודעתך אני מסיק שהתאונה התרחשה בשטח ציבורי. ככלל, עילת תביעה כנגד הרשות המקומית לא יכולה להתבסס רק על כך שהמרצפות היו רטובות ממי גשמים, שכן לצורך ביסוס עילת התביעה, יש צורך להוכיח התרשלות של העירייה שהתבטאה בין היתר ביכולת לצפות את התרחשות התאונה כפי שאירעה. לפיכך, אם מדובר במרצפה שבורה או מחליקה במיוחד שהפכה למסוכנת יותר בשל מי הגשמים, אז ניתן בהחלט לשקול הגשת תביעה בנדון. מכל מקום הייתי מציע לך לפנות לייעוץ על ידי עו"ד המתמחה בתחום הנזיקין. איחולי החלמה מהירה לאביך!

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפילות ופגיעות בשטח ציבורי