לירון

זכוכיות שבורות על המדרכה פצעו אותי

שלום מס' מטרים מהבניין שבו אני גרה יש מס' פחי אשפה גדולים ששם אני זורקת את הזבל. משום מה יש שם לפעמים שברים של זכוכיות על הרצפה. לפני שבועיים בערך ירדתי לזרוק את הזבל עם כפכפים ובגלל שמעדתי נכנסה לי חתיכת זכוכית לכף רגל. ירד לי מלא דם והצלחתי להוציא את החתיכה אבל הכאב לא עבר. חבשתי את הרגל ובגלל שהכאב לא עבר וכאב לי לעמוד על הרגל צלעתי. יום אחרי זה הלכתי לרופא והוא נתן לי משחה כדי להקל על הכאב. מי אחראי על הניקיון שבאיזור הפחים אצלנו, העירייה? הפחים שייכים ל-4 בניינים.

עו"ד ארז גרייבסקי

לירון שלום, בדרך כלל, חדרי אשפה נכללים ברכוש המשותף של הבניין ועל כן האחריות להחזקתם במצב תקין מוטלת על ועד הבית, קרי על כלל דיירי הבניין. בהתאם לנסיבות המקרה, ניתן לבדוק עם ועד הבית האם הבניין מבוטח בביטוח חבויות צד ג' ולפעול בערוץ של הגשת תביעה נזיקית. בהצלחה!

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפילות ופגיעות בשטח ציבורי