רונן

רשלנות רשות ציבורית - לא הייתה מספיק תאורה בגן הציבורי

נפלתי בגן ציבורי בשעות אחר הצהריים המאוחרות כשהתחיל להחשיך, לא היתה מספיק תאורה ולצערי גם שכחתי מההלם לצלם את המקום. בינתיים באו מהעירייה ותיקנו את השקע במדרכה. האם זה פועל לרעתי?

עו"ד ארז גרייבסקי

שלום רונן, אכן מוטב היה לו צילמת את המפגע במדרכה קודם לתיקונו על ידי העירייה, אולם נתון זה כשלעצמו לא נועל בפניך את האפשרות להגיש תביעה נזיקית, שכן רישומי העירייה מצביעים, מן הסתם, על תיקון שבוצע במקום הנפילה. אציע לך לצלם את המפגע, למרות שתוקן, ולפנות לעו"ד המתמחה בתחום הנזיקין לצורך קידום העניין. בהצלחה!

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפילות ופגיעות בשטח ציבורי