שני

החלקה על דשא רטוב לאחר שלא היה שילוט

שלום רב, לפני מספר ימים אמא שלי החליקה בירידה בדשא לכיוון חוף הים, הדשא היה רטוב ולא הופיע כל שלט בגין חשש להחלקה או לרטיבות הדשא, כמוכן, לא היו סורגים או כל דבר המתריע בפני המטיילים על רטיבות הדשא והחשש שקיים להחלקה. אמי כעת ישנם 2 שברים ברגלה ועברה ניתוח, הזמן המוערך להחלמה הינו חודשיים. האם ניתן למיטב ידיעתכם להגיש תביעה כנגד העירייה?

עו"ד ארז גרייבסקי

שלום שני, מהנסיבות המתוארות בשאלתך, נראה לי כי אין מקום להגשת תביעה כנגד הרשות המקומית. דשא רטוב לאחר השקיה, אינו מהווה סיכון חריג, שבגינו מוטלת אחריות נזיקית בד"כ ועל כן, ככל שלא היה גורם נוסף שגרם לנפילה, הייתי נמנע מהגשת תביעה. עם זאת, את יכולה לבדוק את האפשרות להגשת תביעה לדמי תאונה מהמוסד לביטוח לאומי עבור תקופת אי הכושר הארוכה. איחולי החלמה מהירה לאמך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפילות ופגיעות בשטח ציבורי