ירון

פיצוי על אובדן ימי עבודה בגלל נקע

עיקמתי את הרגל בבריכה ואמרו לי שיש לי נקע. לא הלכתי 5 ימים לעבודה רק אחרי שהנפיחות ירדה קצת. האם הנהלת הבריכה אמורה לפצות אותי על אובדן ימי עבודה או שזה הכל עליי?

עו"ד ארז גרייבסקי

ירון שלום, הנהלת הבריכה אינה אמורה לפצות אותך באופן אוטומטי ואינה חב בגין כל נזק שהןא. במידה והפגיעה שאתה מתאר נגרמה עקב התרשלות של מפעילי הבריכה או בעליה, תוכל לפעול בדרך של נקיטת הליכים משפטיים או ניסיון לניהול מו"מ מחוץ לכתלי בית המשפט. בכל מקרה אציע לך להתייעץ עם עו"ד שהתמחותו בנזיקין. בהצלחה!

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפילות ופגיעות בשטח ציבורי