קובי

החלקה במלתחה/שירותים של בריכה וציפורן ברגל שנתלשה

שלום. לפני שבוע וחצי הייתי בבריכת שחייה של איזה מושב באיזור השרון, כשניגשתי לשירותים שהם בעצם גם מלתחה ומקלחת ,החלקתי על הרצפה שהייתה מלאה מים וכף רגלי השמאלית החליקה במהירות לכיוון הקיר (מרחק של 40 ס"מ לערך) והבוהן ברגל התנגשה בקיר והציפורן נתלשה לי בחציה,ועשניסיתי לשים את הרגל השנייה בתור קונטרה שאני לא ימעד לאחור וזה לא עזר,עפתי לאחור ונפלתי בחוזקה על הגב. 4 ימים כף הרגל הייתה נפוחה ורק היום לאחר שבוע וחצי ניגשתי לרופא משפחה,הוא הפנה אותי לרופא כירורג במרפאה ולא לחדר מיון. מאז אני סובל מכאבים חזקים בכל הגוף וכואב לי מאוד איפה שהציפורן נתלשה(עדיין תלויה באוויר). אני לא יודע מה עליי לעשות כי אני מעוניין לתבוע את האחראים. תודה

ג'יין

שלום , אני עובדת בתכנית טלויזיה חדשה שעוסקת בתביעות קטנות, אשמח לשוחח איתך. לפרטים נוספים כנס ל https://www.facebook.com/pages/%D7%94%D7%93%D7%99%D7%99%D7%9F/507915195989661?notif_t=page_invite_accepted ג'יין

עו"ד ארז גרייבסקי

קובי שלום, תיאור המקרה העולה משאלתך, יכול להקים עילה בנזיקין כנגד בעלי או מפעילי הבריכה שבה אירעה התאונה. חשוב שקודם לכל תשלים את האבחון הרפואי על מנת שתוכל לדעת מהי אופי הפגיעה שנגרמה לך לרגל ומהו הטיפול הנדרש. בתוך כך, עליך לאסוף את כל התיעוד הרפואי הרלוונטי על מנת שישמש אותך בהמשך הדרך. רצוי עוד שתנסה לאתר עדים לנפילה ותרשום את פרטיהם. אשמח להשיב על כל שאלה נוספת בעניין ותוכל ליצור קשר עם משרדנו לצורך כך. בהצלחה!

קובי

שלום. תודה עלתגובתך המהירה. רציתי גם לברר אם אני יכול לגשת עצמאית לחדר מיון על מנת ששם יוציאו לי את הציפורן כי כבר חצי ממנה תלושה מהבוהן ברגל ? אבל גם מאוד חשוב לי לברר בקשר לרופא המשפחה שלי,הוא הפנה אותי לרופא כירורג ובהפניה נכתב שקיבלתי מכה ברגל למרות שהדגשתי בפניו שהחלקתי בבריכת שחיה במקלחות/מלתחות, האם כדאי לגשת אליו שוב פעם על מנת שיתקן את סיבת הפנייה אליו בטופס ההפנייה לכירורג ? תודה

עו"ד ארז גרייבסקי

קובי שלום, אתה כמובן יכול לפנות לטיפול רפואי בכל דרך שתבחר, אולם קודם לכן, רצוי שתפנה לקופה"ח שלך לצורך הוצאת התחייבות מתאימה. לגבי שאלתך השניה- למיטב ידיעתי, מסמכים רפואיים ננעלים מיד לאחר עריכתם ואין לרופא את היכולת לערוך את תוכנם בהמשך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפילות ופגיעות בשטח ציבורי